Επαγγελματική Συσκευή Αρωματισμού Χώρου, για Ξενοδοχεία, SPA, Επιχειρήσεις

Οι πλεον Luxury Brands σε διεθνές επίπεδο και τα ποιό Exclusive Hotels,
έχουν επιλέξει την Scent Company, για την ικανότητά της να ικανοποιεί
τις απαιτήσεις προσωπικοποίησης και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου των απαιτητικών και εκλεπτυσμένων πελατών τους.

Scent Company

Η Scent Company δημιουργεί το χώρο των οσφρητικών προτάσεων για να θυμάστε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες.
Η δύναμη του οσφρητικού λογότυπου, γνωστού και ως άρωμα υπογραφής, έγκειται στην εμμονή του στη μόνιμη μνήμη, με την οποία αναγνωρίζεται ακόμη και σε απόσταση ετών, παρατείνοντας έτσι τον δεσμό και τα συναισθήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας.

Το οσφρητικό λογότυπο διαπερνά το χώρο και χαράζει στη μνήμη χωρίς να χρειάζεται να βλέπεις,να αγγίζεις,να ακούς. Mεταφέρει τις αξίες και την ουσία της εκάστοτε εταιρείας δημιουργώντας μια σύνδεση με την ασυνείδητη διαδικασία που δίνει ζωή στη μνήμη της οσμής. Η μυρωδιά είναι ένας ισχυρός μάγος που μας μεταφέρει σε χιλιάδες μίλια, όλα τα χρόνια που έχουμε ζήσει και όλες τις ιδιαίτερες στιγμές που έχουμε βιώσει.

Η κάθε εταιρεία είναι μοναδική και διαθέτει ξεχωριστές ανάγκες. Για αυτό το λόγο γίνεται εμπεριστατωμένη μελέτη του brand καθώς το οσφρητικό λογότυπο ενισχύει το Branding, μεταδίδει τις αξίες και την ίδια την ουσία της εταιρείας, συνδέοντας απευθείας στην ασυνείδητη διαδικασία που δίνει ζωή στη μνήμη της οσφρητικής.
Η Scent Company δημιουργεί μια βαθιά σχέση με τον πελάτη της, αναλύει την εικόνα της μάρκας αλλά και τους χώρους που καλύπτονται, το φως και την επίπλωση των χώρων που θα αρωματιστούν. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η δημιουργία ενός οσφρητικού λογοτύπου, ικανό να μεταδίδει αξέχαστες εμπειρίες ευεξίας και αρμονίας.

Scent Company
Scent Company Συσκευές Αρωματισμού Χώρου

PROFESSIONALS SCENT DIFFUSERS

Scent Company Η δύναμη του οσφρητικού λογότυπου

Η δύναμη του οσφρητικού λογότυπου

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Copyright © 2017 eCONTRACT, Inc. All rights reserved.