Scent Company - Συστήματα Αρωματισμού μηχανήματα έγχυσης - αρωματισμού Χώρου

Οι πλέον Luxury Brands σε διεθνές επίπεδο και τα ποιό Exclusive Hotels,
έχουν επιλέξει την Scent Company, για την ικανότητά της να ικανοποιεί
τις απαιτήσεις προσωποποίησης και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου των απαιτητικών και εκλεπτυσμένων πελατών τους.

Scent Company

Η Scent Company δημιουργεί το χώρο των οσφρητικών προτάσεων για να θυμάστε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες.
Η δύναμη του οσφρητικού λογότυπου, γνωστού και ως άρωμα υπογραφής, έγκειται στην εμμονή του στη μόνιμη μνήμη, με την οποία αναγνωρίζεται ακόμη και σε απόσταση ετών, παρατείνοντας έτσι τον δεσμό και τα συναισθήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας.

Το οσφρητικό λογότυπο διαπερνά το χώρο και χαράζει στη μνήμη χωρίς να χρειάζεται να βλέπεις, να αγγίζεις, να ακούς. Mεταφέρει τις αξίες και την ουσία της εκάστοτε εταιρείας δημιουργώντας μια σύνδεση με την ασυνείδητη διαδικασία που δίνει ζωή στη μνήμη της οσμής. Η μυρωδιά είναι ένας ισχυρός μάγος που μας μεταφέρει σε χιλιάδες μίλια, όλα τα χρόνια που έχουμε ζήσει και όλες τις ιδιαίτερες στιγμές που έχουμε βιώσει.

Η κάθε εταιρεία είναι μοναδική και διαθέτει ξεχωριστές ανάγκες. Για αυτό το λόγο γίνεται εμπεριστατωμένη μελέτη του brand καθώς το οσφρητικό λογότυπο ενισχύει το Branding, μεταδίδει τις αξίες και την ίδια την ουσία της εταιρείας, συνδέοντας απευθείας στην ασυνείδητη διαδικασία που δίνει ζωή στη μνήμη της οσφρητικής.
Η Scent Company δημιουργεί μια βαθιά σχέση με τον πελάτη της, αναλύει την εικόνα της μάρκας αλλά και τους χώρους που καλύπτονται, το φως και την επίπλωση των χώρων που θα αρωματιστούν. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η δημιουργία ενός οσφρητικού λογοτύπου, ικανό να μεταδίδει αξέχαστες εμπειρίες ευεξίας και αρμονίας.

Scent Company

PROFESSIONALS SCENT DIFFUSERS

Η δύναμη του οσφρητικού λογότυπου

H Scent Company εκτός από την δημιουργία αρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας, παρέχει μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών για τη διάχυση τους και τον απόλυτα ελεγχόμενο αρωματισμό του χώρου.

Άρωμα υπογραφής

Δημιουργία Signature Fragrances (οσφρητικό λογότυπο). Επιλέξτε το μοναδικό άρωμα που σας ταιριάζει ή δημιουργούμε το προσωπικό άρωμα που θα ακολουθεί την εταιρική σας ταυτότητα, μοναδικό και για πάντα.

Ελεγχόμενος αρωματισμός

Τα μηχανήματα έγχυσης - αρωματισμού είναι εφοδιασμένα με κάρτα sim και μέσω gprs μπορούν να ελέγχονται και να προγραμματίζονται από ηλεκτρικό υπολογιστή, εξασφαλίζοντας έτσι ότι λειτουργούν κάθε στιγμή σωστά.

CONTRACTS & CUSTOMER SUPPORT

Συνεργασίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Η σύμβαση πώλησης ή μίσθωσης περιλαμβάνει την προμήθεια τόσο εξοπλισμού όσο και αρωμάτων. Τα αρώματα παρέχονται σε τακτική βάση και προσφέρουμε επίσης επιτόπιες υπηρεσίες συντήρησης.
Απομακρυσμένη υποστήριξη παρέχουμε καθ' όλη την διάρκεια από δικό μας server.

Η διεθνής παρουσία της Scent Company

Scent-Company Customers

Η Made in Italy παρουσία της Scent Company στα κορυφαία καταστήματα των πιο διάσημων εμπορικών σημάτων σε: Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, U.A.E., Σαουδική Αραβία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Βραζιλία, Μεξικό, Περού, Χιλή, Βενεζουέλα, Κολομβία, Νότια Αφρική και ΗΠΑ.

Αγορά Ανά
Επιλογές Αγορών
Κατηγορία
  1. Μηχανές Αρωματισμού 5
  2. Αρώματα 8
  3. Αρωματικά 8
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.
Copyright © 2017 eCONTRACT, Inc. All rights reserved.