FROM  ALL OVER THE WORLD STRAIGHT  TO YOU

eContract

Στην e-Contract παρέχουμε λύσεις για το ξενοδοχείο, τους χώρους εστίασης, καταστήματα, γραφεία αλλά και κατοικίες.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία και κάθε αρχιτέκτονα και διακοσμητή να επιλέξει ξεχωριστά κομμάτια ανά κατηγορία απ΄όλο τον κόσμο.
Οι συνεργασίες μας με καταξιωμένους Έλληνες κατασκευαστές και designers αλλά και με παγκοσμίου φήμης brands Miniforms, Talenti, Scab, Del Bello, Scent Company σφραγίζουν την αισθητική, την ποιότητα και το σύγχρονο design και ανταποκρίνονται στο όραμά σας.

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται σε μια ιδιαίτερα προσεγμένη, ευέλικτη και επιλεκτική συλλογή επίπλων και γενικότερου contract εξοπλισμού.

Με μια εντελώς νέα οπτική αμφισβητώντας προηγούμενες παραδοχές για τις ηλεκτρονικές αγορές προσφέρουμε υψηλό design που ίσως δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα τo βρίσκατε εύκολα συγκεντρωμένο μέσα σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα.

ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-CONTRACT FURNITURE

ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ - CONTRACT FURNITURE

Δίνουμε έμφαση σε brand experiences για καταστήματα-γραφεία, εστιατόρια, καφετέριες, bar, χώρους μαζικής εστίασης. Είτε το έργο αφορά εξ-ολοκλήρου εξοπλισμό είτε ανακαίνιση καλύπτουμε κάθε απαίτηση του μέσα από τις ιδιαίτερες συλλογές μας.Είμαστε πάντα ανοιχτοί και στην διάθεση των αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών γραφείων που έχουν αναλάβει το έργο καθώς επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό των χώρων σας εφόσον ζητηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε έργου ξεχωριστά με δικούς μας συνεργάτες.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα επίπλων και αξεσουάρ για το ξενοδοχείο εξασφαλίζουμε λύσεις είτε για εξ αρχής εξοπλισμό είτε για ανανέωση των χώρων σας και καλύπτουμε τις ανάγκες σας με προσιτές και συγχρόνως λειτουργικές λύσεις. Για μεγαλύτερη ευκολία όταν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος μπορείτε να επιλέξετε και από τα έτοιμα πακέτα ολοκληρωμένων δωματίων που συνθέσαμε για εσάς.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε σε προτάσεις υψηλών προδιαγραφών outdoor επίπλων και ειδών διακόσμησης που θα συνθέσουν χώρους αρμονικής φιλοξενίας και στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου είτε του café, του εστιατορίου, της πισίνας ή του pool bar .

ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ο χώρος του σπιτιού μας είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Τα έπιπλα είναι μέρος των προσωπικών μας στιγμών και η επιλογή τους είναι μια σημαντική διαδικασία. Εμείς προσφέρουμε επιλεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά που μπορούν να μετατρέψουν ένα χώρο από συνηθισμένο σε εντυπωσιακό. Με την υπογραφή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών θα βρείτε ιδιαίτερα κομμάτια επίπλων, υφάσματα και είδη σκίασης, χαλιά, φωτιστικά και ότι άλλο μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας αιφνιδιαστικά.

scentcompany

Scent Company

Η Scent Company δημιουργεί το χώρο των οσφρητικών προτάσεων για να θυμάστε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες. Η δύναμη του οσφρητικού λογότυπου, γνωστού και ως άρωμα υπογραφής, έγκειται στην εμμονή του στη μόνιμη μνήμη, με την οποία αναγνωρίζεται ακόμη και σε απόσταση ετών, παρατείνοντας έτσι τον δεσμό και τα συναισθήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας.

DEL BELLO - Customized Decoration and Design

Επενδύστε οποιαδήποτε επιφάνεια τοίχου, mdf, γυαλί ακόμα και πάτωμα σε χρώματα και pattern δικής σας επιλογής . Ιδανικό τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε Del-Bello εφαρμογή είναι μια ανεπανάληπτη και μοναδική δημιουργία.
Η ματιέρα του υλικού επιτυγχάνεται με αλλεπάλληλες επικαλύψεις από σύνθετες ίνες (fibre) και ρητίνες με βάση το νερό (water based resins). Ο ίδιος συνδυασμός στοιχείων έχει τη δυνατότητα να παράγει διαφορετικά pattern και χρωματισμούς. Εφαρμόζεται στο δομικό πλαίσιο οποιαδήποτε επιφάνειας.

Δίνει τη δυνατότητα σε ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ να δημιουργήσουν υφή σε κάθε επιφάνεια.

Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς

Γνωρίστε τις δυνατότητες εφαρμογής των υλικών, ανάλογα με το διακοσμητικό αποτέλεσμα που θέλετε.

Copyright © 2017 eCONTRACT, Inc. All rights reserved.